Tervetuloa Otangon tankotanssitunneille keväällä 2020

Teitkö uudenvuodenlupauksen urheilun lisäämisestä tai kutkuttaako kehonhallinnan kehittäminen ja hauska harrastus muuten vain? Tule kokeilemaan tankotanssia Otangolle – ensimmäisellä kerralla ilmaiseksi ja ilmoittautumatta! Kaikki ovat tervetulleita alkeistunneillemme lähtötasosta riippumatta. Kokeneemmille tankotanssijoille suosittelemme tuntikuvausten tarkistamista täältä sopivan tunnin löytämiseksi. Etsimme myös jatkuvasti uusia innokkaita ohjaajia, lue lisää. Kaikki tuntimme järjestetään Yhdistystilalla osoitteessa Jämeräntaival 1. Mukaan tarvitset pienen pyyhkeen, juomapullon ja yllesi liikkeen sallivat shortsit ja paidan. Tarkka lukujärjestys keväälle 2020 julkaistaan viikolla 1 ja tunnit alkavat viikolla 2. Lukujärjestys tulee näkyviin kalenteriin. Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tunneilla käymiseksi edellytämme yhdistyksen jäsenyyttä, joka maksaa 20 e / vuosi. Tällöin olet lämpimästi tervetullut kaikille Otangon järjestämille tunneille niin usein kuin haluat, kunhan ilmoittaudut tunnille kalenterissa. Jäseneksi liittymisen ohjeet pääset näkemään täältä.